Peer fest RENADI - ještě jedna výzva

Uloženo: 21.3.2024 14:25:28

Výzva pro dobrovolníky - Peer fest RENADI

 

Z RENADI se znovu ozvali, že zájem o dobrovolníky trvá. Zájemci, kontaktujte prosím paní Evu Brázdovou Jagelskou. H.N.

 

Ing. Eva Brázdová Jagelská, Ph.D., eva.brazdova@renadi.cz,  M: 724 301 868

"Jedná se o třetí ročník Peer festu s tématem Závislost a vězení. Máme v plánu zorganizovat tři bloky, kde budeme diskutovat na téma:závislost je vězením, závislost ve vězení a vězení jako takové. Účast přislíbil i pan Josef Formánek (Úsměvy smutných mužů, Dvě slova jako klíč) a Mallory z dokumentu Heleny Třeštíkové    https://www.youtube.com/watch?v=0WtARmMXta0 a Zuzana Nott - specialistka na trauma a závislost, úspěšná lektorka v problematice závislostí.

Jsme společnost Renadi  https://www.renadi.cz/ , která pomáhá lidem se závislostí na legálních látkách a gamblingu, nově se také věnujeme digi závislostem a závislosti mladých klientů na mobilu. Pořádáme festival, jehož cílem je destigmatizace závislých a změna paradigmatu ve společnosti v duchu učení Gábora  Mattého a zapojení peer konzultantů (lidem, kteří prošli závislostí, zvládli to a nyní pomáhají druhým) do soc. péče.Zde upoutávka na proběhlý 2.ročník: https://www.youtube.com/watch?v=j8iqj1Kkc-U.

Jako nezisková společnost potřebujeme pomoc dobrovolníku, v loňském roce jsme byli s jejich prací moc spokojeni a moc nám pomohli:-)

Letošní Peer fest se uskuteční 26.4.2024. Potřebovali bychom, aby dobrovolníci dorazili na osmou hodinu a ukončení plánujeme na cca v 18 hodin. Budou nám pomáhat se vstupem na festival, v kuchyni, s nádobím (odnášení, mytí) a dohlížení na dodržování času vyhrazenému pro besedy a programu."