Výzva pro dobrovolníky - MOUDRÁ SÍŤ

Uloženo: 17.3.2024 17:04:35

Dobrý den,

oslovujeme Vás jménem agentury JINAG - krajská agentura pro veřejné inovace, která pomáhá projektu Moudrá síť dostat se do povědomí v Jihomoravské kraji.

Rádi bychom Vás informovali o možnosti zapojit se do projektu Moudrá Síť, který se zaměřuje na pomoc seniorům 60+ se správným a bezpečným používáním jejich zařízení (chytrý telefon, tablet, počítač, notebook, jiné) v místě bydliště seniora

Hledáme dobrovolníky starší 15 let se zájmem o IT, kteří by se do projektu zapojili jako digitální asistenti v dané lokalitě. Rádi bychom náš projekt představili studentům osobně ve škole nebo i na dálku formou online schůzky.

Moudrá Síť (www.moudrasit.cz) je pilotní webová aplikace, kam senior zadá svůj dotaz, který mu pomůže vyřešit digitální asistent - např. student v jeho okolí. Digitální asistent si se seniorem domluví místo a čas schůzky (v knihovně, v klubu seniorů, ve škole, u seniora doma) a pomáhá mu řešit problémy s nastavením nebo ovládáním tiskárny, emailu, mobilu nebo počítače.

Studenti mají možnost během studia pracovat na svém osobním a profesním rozvoji a zlepšovat své komunikační i IT dovednosti, které mohou zúročit při přihlašování na další studium nebo v budoucnu v zaměstnání.

V příloze též naleznete informační leták a profil digitálního asistenta.

Ivana Eliášová, ivana@moudrasit.cz, mobil: +420 770 132 768  www.moudrasit.cz

Hezký den a těšíme se na spolupráci.

Jihomoravská agentura pro veřejné inovace JINAG 
Výstaviště 405/1, 603 00 Brno 

| Příloha: 240117_Sit_DA.pdf (4,1 MB, Staženo: 13x) |
| Příloha: Digitalni_Asistent_Student_Skola_II.pdf (1,9 MB, Staženo: 19x) |